U.S Open

0
703

Sportsbooks går helt ut når golfens store mesterskap sto på timeplanen. Det betyr at U.S. Open hadde mange omsetningsmuligheter når feltet fester det på historiske Country Club of Brookline. Med en utvidet meny med prop-spill, hadde ivrige, nybegynnere og golffans noe å holde interessen for over fire dager. Dessverre var det ingen Tiger Woods i feltet ettersom han fortsatte å reparere skader påført i en bilulykke. Alltid et stort trekk ved spillvinduet med en menydel helt for seg selv, Woods ble savnet. Men vi ville ikke gå glipp av de økte innsatsmulighetene som var for sesongens tredje major.

Spille Markedene stikker faktisk dypt den forrige U.S Open med 156 av verdens beste golfere klare til å angripe en bane som er ny for de fleste i feltet. Dette var den fjerde U.S. Åpent på Brookline og første gang siden 1988. Flere spillere i feltet, inkludert den eventuelle mesteren Matthew Fitzpatrick, konkurrerte i 2013 U.S. Amateur, den siste bemerkelsesverdige konkurransen på stedet som ligger i en forstad til Boston. Det er selvfølgelig standard veddemål for velg-vinneren og matchup. Men de store mesterskapene frigjør en rekke ekstra innsats alternativer. Hvis du ønsker å satse på noen av de fremtidige spillerne, kan du finne de beste oddsider her.

U.S Open-spådommer 2022

En stor sjokk modellen etterlyser i U.S.A. Åpen 2022: Morikawa, en to ganger major-mester og medleder, snubler og knekker knapt de fem beste. 25-åringen skjøt på 66 fredagen når sist U.S Open holdte til.

Morikawa hadde imidlertid konsekvent slitt på greenen denne siste sesongen, noe modellen hadde tatt i betraktning. Faktisk er Morikawa rangert på 127. plass i oppnådde slag: putting (-0,60), 163. plass i total putting (282,7) og 107. plass i en-putt-prosent (40,14 %). Han hadde også et snitt på 27,89 putter i den tredje turneringsrunden denne sesongen, som er rangert på 40. plass på tour. McClures modell hadde identifisert flere andre golfere med bedre verdi i U.S.A. Åpen helgodds. Hvis du ønsker flere slike artikler kan du lese mange ved å trykke på denne linken!

En annen overraskelse: Matthew Fitzpatrick, et 20-1 langskudd, gjorde en overraskende kamp. Han hadde hatt bedre sjanse til å vinne enn oddsen hans tilsier for sesongen som var. 27-åringen gikk inn i tredje runde tre slag fra ledelsen etter å ha skutt på 70 i andre runde. Fitzpatrick hadde spilt spektakulær golf de siste ukene, og endte blant topp-10 i tre av sine fire siste starter, som inkluderer en topp-fem-visning på PGA Championship. Han hadde vært en av PGA Tours mest konsekvente spillere denne sesongen, og rangert blant topp-10 i scoringsgjennomsnitt (69 331), oppnådd slag: tee-to-green (1 569) og scrambling (69,26 %). Les mer om U.S Open her.

Justin Thomas og Dustin Johnson

Han spilte den beste golfen i karrieren og har parret en alltid tilstedeværende tillit til at ingen i verden er bedre enn ham med en visdom som bare kan oppnås med alder og erfaring. J.T. er en av de tre beste jernspillerne på planeten, og hans hotte putter har blitt oversatt til seire og nesten seire de siste to månedene. Dette endret seg ikke forrige U.S Open sesongen ettersom han drar jevnt med Jordan Spieth med tre store mesterskap i karrieren.

Årsakene til at Dustin Johson ikke vant flere består av mange årsaker. Den første er at han ikke spilte spesielt god golf. Han har heller ikke vunnet siden 2020 Masters og har bare en topp 10 i en PGA Tour-slagspillarrangement så langt i år. Han er blant dem som står i spissen for den rivaliserende LIV Golf-ligaen, og selv om eksteriøret hans ser ut til å være ugjennomtrengelig, hadde lyden blitt så høy at jeg ikke engang er sikker på at han hadde klart å ignorere den.