Vi må vente helt til neste år for den aller siste sesongen av «Killing Eve»

0
729
Når Villanelle ber deg være stille er det best å lytte

Hvis du først skal bli drept av noen må det være å foretrekke at den meget spesielle leiemorderen Villanelle, gjerne med at hun først for utløp for sitt begjær.

De som har fulgt med på «Killing Eve» har sikkert latt seg fascinere av Jodie Comer sin fremstilling av leiemorderen i tre sesonger og tilsvarende latt seg irritere grønn av M15-agenten Eve, i Sandra Oh sin skikkelse.

Les: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»

Jeg har tatt med i å flere ganger undersøke når sesong fire kommer, og blitt skuffet hver eneste gang, den er flere ganger utsatt grunnet Corona. – Men endelig, som bransjebladet The Wrap melder planlegges det oppstart av skytingen i Storbritannia til sommeren, med premiere neste år.

Det som er en nedtur er kunnskapen om at det er siste sesong, når det er sagt AMC Networks har annonsert at de jobber med en rekke spinoff ideer, vi krysser fingrene for at de handler om Villanelle og at de styrer unna «junior» ideer.

Første sesong hadde premiere i 2018, og da var det kometen Phoebe Waller-Bridge, kjent i «Fleabag»-sammenheng, som var hovedforfatter. «Selv om alle gode ting må ta slutt, er det ikke over ennå. Vi satser på å gjøre denne sesongen til noe minneverdig», sier Jodie Comer ifølge TT.

Les på Sporten: Luka Modric erstatter vil koste 700 millioner