Victoria’s Secret kryper til korset og fronter med en «plus size» modell for første gang

0
1111
Ali Tate Cutler

Innimellom for syns skyld har verdens største undertøymerke Victoria’s Secret hatt noen store (i deres verden) modeller, men nå er det første gang de fronter med en 44- størrelse modell. 

Det amerikanske selskapet er mest kjent for sine slanke modeller som regelmessig går catwalken på store moteshow med englevinger, som er kjennetegn for selskapet. – Problemet er at de aller fleste av selskapets kunder ikke ligner på modellene som er skrap tynne.

Før dette kunne skje måtte mannen bak begrepet «engler» Ed Razek få sparken.

Les: Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

Ali Tate Cutler presenteres som Victoria’s Secret første 44-modell noensinne i en stor kampanje.

Ali Tate Cutler avslører den store nyheten på Instagram:

«Ved lanseringen i dag for Victoria’s Secrets og Bluebella i hovedbutikken deres i New York, er jeg den første 44-modellen for Victoria’s Secrets. Selv om jeg er veldig beæret over å jobbe for et merke som jeg har beundret siden jeg var tenåring, er dette også et stort skritt i riktig retning for kvinnekroppen.»

Les på Sporten: OBOS-liga spiller på samling med verdens 17. beste landslag

Victoria’s Secret har brukt såkalte store modeller før, men aldri på en så fremtredende måte som Ali Tate Cutler som vil synes i alle undertøyselskapets butikker.

I et intervju med E! News forteller Ali Tate Cutler om hva de håper med kampanjen.

«Størrelse 44 er faktisk den vanligste størrelsen for kvinner i USA, og jeg tror vi trenger mer av den størrelsen i media og i motebransjen. Tross alt er dette størrelsen de fleste kvinner bruker. Derfor må også disse kvinnene være representert mer rettferdig både i motebransjen og i media»

Les: Dyster fraværsstatistikk viser forskjellene øker