Tekashi 69 har signert en rekordavtale på 10 millioner dollar fra fengselet

0
2376
Tekashi 69 fargerik og enhver svigermors drøm

Gitt hans nåværende juridiske situasjon, må Tekashi 69 ha mange tanker i hodet akkurat nå. Tilsynelatende dundrer musikkarrièren videre for full musikk når han først er ute av fengselet. Det ble rapportert i morges at han tilsynelatende planla sitt neste album, og nå melder TMZ at rapperen faktisk har en platekontrakt på plass.

Tekashi har angivelig oppnådd en platekontrakt verdt over 10 millioner dollar med TenThousand Projects, labelet som ga ut 2018-miksen hans Day69. Som en del av avtalen skal Tekashi tilsynelatende gi ut to album, ett fremført på engelsk og et annet fremført på spansk.

Les: Firemålscorere gjennom Champions League historien

Han skal allerede begynt å jobbe med ny musikk, som en «musikkinnsider» sa til Page Six, «Det ser ut som om han vil lage musikk med en gang han kommer hjem. Han har allerede kontaktet en ung NYC-produsent, og noen kjøpte to takter av ham. ”

Les på Sporten: Jose Mourinho er kåt på Premier League

Selv om Tekashi kan ha en platekontrakt på plass, kan det likevel være vanskelig for ham å dra en stor turné . Representanter fra flere musikksteder over hele landet fortalte dem at det kan være for risikabelt å booke en Tekashi-konsert. Som en talsperson for en arena sa: «Det er ikke verdt det å brekke nakken på en kunstner som Tekashi.»