Wanda Nara har et kjempeproblem

0
1293
Som en godt gift kvinne burde Wanda Nara kneppe opp en knapp eller to. (ser det bare er en knapp her)

Sjekker du leksikon under «golddigger» så finner du et bilde av den argentinske TV baben, fotballagenten, modellen og kona til Mauro Icardi – Wanda Nara!

Nå har fembarnsmoren et kjempeproblem

Nara elsker å være i Italia slik at hun kan «henge» med fotballspillere som liker gavmilde damer, problemet er også veldig glad i penger noe hun får som agent og kone til fotballspiller Mauro Icardi.

Les på Sporten: Offisielt: Mauro Icardi er kjøpt fri fra Inter Milan

Etter å ha mislykkes i å overtale sin mann om å reise tilbake til Italia og signere for Juventus og istedenfor å skrive en permanent avtale med Paris Saint-Germain er hun nå i tenkeboksen. – Hva nå!

Den franske serien åpner igjen i september og da må «paret» være tilbake og klare til dyst. – Italienske medier mener å vite at Wanda Nara i dekke av at det er best for barna (som hun i hovedsak har med sin ex Maxi López) blir værende i Italia i det minste ut året.

Les: Røper 13 år gammel hemmelighet og dato for Sopranos filmen

Kjempeproblem

Skal Wanda Nara være lojal mot sin mann Mauro Icardi, tjene bøtter med penger og bo i Paris, eller skal hun finne gode grunner til å bli i Italia med sine «venner» og stå i fare for å tape løpende inntekter.

Litt om Wanda Nara

Nara var gift med fotballspilleren Maxi López fra 28. mai 2008 til 6. november 2013. Nara og López skilte seg etter at López oppdaget Nara var utro, hun anklaget López tilbake for gjentatt ekteskapelig utroskap. De argentinske sorenskriverne dømte til til fordel for López, og friskjente ham fra en rekke fra siktelsen om trakassering mot deres hjemlige guvernør.
López og Nara har tre sønner, Valentino Gastón López Nara (født 25. januar 2009), Constantino López Nara (født 18. desember 2010) og Benedicto López Nara (født 20. februar 2012).

Nara (med tre sønner) forlot Italia for å returnere til Buenos Aires og innledet forholdet til fotballspiller Mauro Icardi, som Nara kjente gjennom Icardis vennskap med López: I april 2014 Serie A-kampen mellom Lopez’s Sampdoria og Icardis Inter, nektet López å ta Icardi i hånden, noe som førte pressen til å kalle kampen «Wanda derby».
Nara og Icardi giftet seg deretter 27. mai 2014, ikke lenge etter at skilsmissen til Nara fra López (som ble kunngjort 6. november 2013) ble avsluttet, med en liten seremoni i Buenos Aires og en stor bryllupsfest 7. juni 2014.

Nara og Icardi har to døtre, Francesca (født 19. januar 2015) og Isabella (født 27. oktober 2016).

Les: Playboy-modell: «Hvis Chelsea vinner Champions League, vil jeg posere naken»

Søsteren hennes er Zaira Nara, også modell- og TV-programleder.