Wanda Nara har full kontroll over Mauro Icardi

0
1100
Som en godt gift kvinne burde Wanda Nara kneppe opp en knapp eller to. (ser det bare er en knapp her)

Mauro Icardi er på utlån hos den franske storklubben Paris Saint-Germain stortrives. – Han scorer mål, lever livet i en av Europas mest spennende byer og ser at hans karriere har fått et løft etter alt trøbbelet i Inter Milan.

Han kone og agent Wanda Nara derimot trives ikke, hun ønsker å komme tilbake til Italia og være nær sitt harem bestående av eks lagkamerater av Icardi.

Paris Saint-germain har verdens største stjerner på laget som Neymar og Kylian Mbappé det er klart at Icardi må dele noe av plassen i «solen» med dem. – Det er noe hans agentfrue ikke kan akseptere, hennes stjernestatus er direkte knyttet til hans.

Les på Sporten: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

PSG sikret seg en kjøpsopsjon da de leide argentineren fra Inter forrige sommer. 12 scoringer på 20 Ligue 1-kamper og solide 5 scoringer på 6 Champions League-kamper burde være nok for den franske klubben til å beholde angrepsspilleren, men skal nå ha fått beskjed fra fru Icardi at Paris ikke lenger frister.

Det er La Gazzetta dello Sport som hevder at Wanda Nara har kalt inn PSG-ledelsen og fortalt at klienten ikke ønsker å bli i Frankrike, turen går tilbake til Italia.

Les: Plutselig hører vi på The Police igjen

Vi har tidligere hørt om potensielle overganger til både Juventus og Napoli, men dette vil Inter garantert ikke godta. At Conte og Icardi skal bli godvenner, er heller ikke å forvente etter fjorårets sirkus som resulterte i en tribuneslitende Icardi.

Hvis den italienske avisen har rett. stiller vi oss derfor undrende til Wanda Naras avskjed med PSG, for vi ser ikke helt for oss naturlige neste stoppested for Icardi.

Les på Sporten: Tenk hva denne goalgetteren får til med Liverpool-spillere rundt seg