Nytt album fra David Bowie

0
894

I dag har Parlophone Records gleden av å annonsere at David Bowie CHANGESNOWBOWIE, et tidligere uutgitt album med ni spor, vil bli tilgjengelig tidlig for fans via strømmetjenester 17. april for å feire den opprinnelige datoen til Record Store Day 2020, hvilket skulle inkludere LPen og CDen som nå har blitt utsatt til 20. juni.

CHANGESNOWBOWIE er et album, innspilt for radio og kringkastet av BBC på Davids 50-års dag 8. januar 1997. Kringkastingen inneholder et intervju med David av Mary Anne Hobbs ispedd med spesielt innspilte bursdagsmeldinger og spørsmål fra kjente navn som Scott Walker, Damon Albarn, Bono, Robert Smith og mange flere. Innspillingen er for det meste akustisk og nedstrippet med noen av Davids favoritter blant hans egne komposisjoner og ble produsert av Bowie selv, Reeves Gabrels og Mark Plati.

Fra 10. april blir den sjeldne videoen REPETITION ’97, filmet under the Earthling Tour rehearsals i Hartford Connecticut av Tim pope, tilgjengelig for strømming og nedlastning. Dette gjelder også selve lydsporet.

Les: «Alt for Norge» nå lages filmen om «Drillo»

CHANGESNOWBOWIE ble innspilt og mikset ved Looking Glass Studios i New York i november 1996. Gail Ann Dorsey (bass, vokal), Reeves Gabrels (gitar, vokal) og Mark Plati (keyboards og programmering) i tillegg til David på innspillingen.

CHANGESNOWBOWIE vil bli gitt ut i begrenset opplag som LP og CD for Record Store Day 20. juni 2020. På forsiden av albumet ser man et slående svart/hvitt portrett av David av den anerkjente fotografen Albert Watson, tatt i New York i 1996.

Les på Helsesjefen: Kosttilskudd stopper ikke coronavirus

DAVID BOWIE – CHANGESNOWBOWIE TRACKLISTING

The Man Who Sold The World
Aladdin Sane
White Light / White Heat
Shopping For Girls
Lady Stardust
The Supermen
Repetition
Andy Warhol
Quicksand