Woody Allen saksøker Amazon Studios for 68 millioner dollar

0
1052

Det er en 25 år gammel anklage mot Woody Allen som er brukt som årsak fra Amazon Studios sin side for å droppe Woody Allen sin stjernespekkede film » A Rainy Day In New York». 

Det er noe Woody Allen ikke finner seg i og han har presentert et saftig søksmål på 68 millioner dollar. – Filmen som har vært ferdig i over seks måneder blir ikke gitt ut av Amazon.  -Variety siterer Allen som sier at streamingtjenesten har gitt bare «vage» grunner til at de ikke har sluppet filmen, og gått tilbake på sine lovlige forpliktelser.

Den offisielle grunnen er re publisering av påstandene av at Allen skal ha seksuelt misbrukt sin datter:

«Amazon har forsøkt å unnskylde sin handling ved å henvise til en 25 år gammel, grunnløs anklage mot Mr. Allen, men den påstanden var allerede kjent for Amazon (og offentligheten) før Amazon inngikk fire separate avtaler med Mr. Allen – og under alle omstendigheter gir det ikke grunnlag for at Amazon skal si opp avtalen»

Amazon forslo i januar i fjor å utsette «en regnfull dag i New York», med blant andre Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez og Jude Law og det skal Allen ha godtatt.

Allens tidligere filmer Wonder Wheel and Cafe Society ble begge utgitt på Amazon.

 

Her finner du alt om sport hos vår søsterside Sporten.com