Woody Harrelson måtte ta en joint for å gjennomføre middag med Donald Trump

0
998

USAs president blir stadig mindre populær verden over, hans politikk fører til død og fordervelse på en rekke områder, ikke bare folk som dør fordi de ikke får tilgang til helsetjenester, men også, en ekstrem vekst i folk som blir drept og skadet med skytevåpen. Hver eneste uke blir 2000 mennesker skudd, ca 1200 av de dør. 

Donald Trump har vært en ubehagelig person hele sitt liv, filmstjerne Woody Harrelson forteller om et besøk han gjorde hos Donald Trump tilbake i 2002 i et intervju med Esquire:  «Jeg har jobbet i Hollywood i mange år, så jeg har møtt narsissister. Denne mannen er verre enn det».

Les: Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

«I had to burn one»

Woody Harrelson er en god venn av Jesse Ventura, en tidligere bryter og guvernør i den amerikanske delstaten Minnesota. Ventura hadde blitt invitert til en middag på Trump for å snakke politikk, så han spurte Harrelson om han ville være med. -Han ble med og satte seg dermed til bords med Donald Trump og Melania, som ennå ikke var hans kone.

Kvelden skulle imidlertid vise seg å være noe nesten uutholdelig for den populære skuespilleren.

«Ved et bord med fire personer har hver person «rett» til 25 prosent av samtalen, ikke sant? Jeg tror Melania fikk omtrent 0,1 prosent kanskje. Jeg fikk omtrent en prosent. Og guvernøren, Jesse, fikk rundt tre prosent. Resten tok Trump».

«Det ble så ille at jeg måtte gå ut og røyke en joint før jeg kom tilbake til monologmonopolet»

På den andre siden, har mistanke om at Woody Harrelson ved flere anledninger har seg en blås.

Les på Sporten: Franck Ribery kansellerte avtalen – kan være på vei mot noe større

Han sier imidlertid at den nåværende presidenten sa en ting som han synes var interessant. Trump forklarte at han var verdt fire eller flere milliarder dollar.

– ‘Uansett hvor mye penger det er, jeg vet at barna mine vil kjempe for dem når jeg dør.’ Det var den eneste sanne uttalelsen han ga den kvelden,

Woody Harrelson sin karriere går på skinner for å si det forsiktig, han har blant annet Hunger Games, True Detective, No Country for Old Men, Den tynne røde linjen, Larry Flint, og Natural born killers på sin CV. Snart kan du snart se ham i oppfølgeren til ‘Zombieland’, som han hadde stor suksess med i 2009.