YouTuber Lasse Eriksen Bjørseth deler råd og tips i en ny bok

0
920
Prøv ha realistiske forventininger slik at du ikke blir skuffet hvis du ikke slår gjennom med det samme, oppfordrer Lasse Eriksen Bjørseth i den nye håndboken "Lag din egen YouTube-kanal"

Rundt 5 milliarder videoer blir sett på YouTube hver dag, men mange legger ut video etter video uten å få visninger.  Så hva skal til for å bli en dyktig YouTuber?

Lasse Bjørseth har jobbet med utvikling av digitale produkter og tjenester siden 2003, både som gründer, designer og i ulike lederroller. På fritiden driver han Youtube-kanalen Henrik og Andrea sammen med barna. Den populære YouTube-kanalen har passert 5,5 millioner visninger og 15000 abonnenter.

Les: Å gi FaceApp selfie til russerne er en virkelig dårlig idé

Bjørseth er nå aktuell med boken «Lag din egen YouTube-kanal».
Her viser han deg alt du trenger for å lykkes på YouTube, uansett hvilken type kanal du har lyst å lage.
Dette er rett og slett en håndbok som gir deg tips om blant annet dette:
Hvem er kanalen for? Hvordan lage en innholdsplan. Hvordan gjøre forarbeid med manus og storyboard. Redigering steg for steg. Hvordan gjøre videoene søkbare. Hvordan lage thumbnails som folk vil klikke på. Hvordan kvitte deg med nett-troll. Og ikke minst – hvordan bygge en fanbase.

Les på Sporten: Tallene lyver ikke, Gareth Bale burde fått mye mer respekt i Real Madrid

Reisen til å bli en suksessfull youtuber er ikke gjort over natten. Men alle har begynt på samme sted, og litt etter litt fylt kanalen med innhold. Det kan du også gjøre.