Adam Sandlers nye Netflix-film får en overraskende Rotten Tomatoes-score

0
490
Spaceman: Bilde Netflix

La oss være ærlige, de siste årene har Adam Sandler laget en serie med elendige filmer. Nå har det kommet en film som ikke ligner noe han har gjort før og det overrasker kritikerne.

Sandlers lukrative avtale med Netflix går tilbake til midten av 2010-tallet med The Ridiculous 6, en film som var så dårlig at den nesten er helt umulig å se den ferdig. – Filmen fikk med rette en sjelden poengsum på 0 % på Rotten Tomatoes.

Les: Nintendo Switch fortsetter å selge for milliarder

Enten det var The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of eller Murder Mystery (sistnevnte slo Netflix-rekorder ved premieren i 2019), var han en ustoppelig kraft på streameren.

Etter filmen Uncut Gems som varslet om at det var en ny Adan Sndler på vei signerte han en ny avtale med Netflix i som startet med… Hubie Halloween. (En film man heller ikke trenger å se)

Han har vært åpen om det faktum at han ikke bryr seg om anmeldelser – menAdam Sandlers siste film kan bli med i det øvre sjiktet av filmografien hans når det gjelder kritisk mottakelse.

Les på Sporten: Arsenal ute etter å signere 19-åring med utkjøpsklausul på ville 4 milliarder

Adam Sandlers Spaceman debuterer til solid Rotten Tomatoes-score
Spaceman, et nytt sci-fi-drama på Netflix med Adam Sandler i hovedrollen som en ensom kosmonaut, har kommet inn på 69 % på Rotten Tomatoes fra sin første bølge av anmeldelser.

Så langt betyr det at den bare er slått av noen få filmer: You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah (91%), The Meyerowitz Stories (92%), Hustle (93%), Uncut Gems (91%), Punch- Drunk Love (79 %) og The Wedding Singer (72 %). Det er for øyeblikket knyttet til 2009s Funny People.

I vår firestjerners anmeldelse sa vi at det var som «hvis Solaris og E.T. hadde en åttebent baby… Spaceman kartlegger ikke ny mark innen sci-fi. Men budskapet er stille og rolig: For alt vi ikke vet om universet, er kjærlighet den eneste troen (og drømmen) vi alle kan oppleve.»

Den har mottatt mange andre positive anmeldelser, med TheWrap som skriver: «Smart, fengslende og arkivert godt under interessant, Spaceman er en samtalestartende meditasjon om menneskets tilstand laget som et kunstverk for publikum å oppleve i stedet for å være en film laget med et publikum i tankene.»

«Kom for den kloke utenomjordiske edderkoppen, bli for Adam Sandler på sitt dystre beste i dette merkelige, inderlige sci-fi-dramaet. Her håper han at han fortsetter å presse seg selv til nye høyder,» skrev Empire også.

IndieWire tok et svakere syn og skrev: «Å se Sandler virvle tyngdekraftsfritt gjennom romfergen er ikke uten gleder … [men] Rencks film etterlater ham bokstavelig talt fortapt i verdensrommet uten noe sted å gå, og heller enn å etterlate oss med nye perspektiver på romfart eller ekteskapelig uenighet eller en ærefryktende nysgjerrighet på noen av disse, drar vi med et skuldertrekk.»