Youtuber Jake Paul skal bokse mot legenden med pipestemmen Mike Tyson

0
830

En ting skal være helt sikkert, selv om Mike Tyson har blitt 57 år gammel og sikkert er litt tregere enn på høyden ville jeg løpt det jeg kan hvis jeg hadde hørt den lyse pipestemmen hans i en bakgate. – En jeg ikke ville vært redd for er Jake Paul som jeg hadde tatt lett selv med en arm i fatle på en dårlig dag.

Vel, nå skal Youtuberen fylle bankkontoen igjen med en boksekamp som han drister seg til å kalle den den største kampen i det 21. århundre.

Les på Sporten: Rekordstor drømmeavtale i engelsk fotball!

For å mimre litt her kommer klipp fra Mike Tyson i Hangover filmene:

Arrangementet er satt til 20.juli hvor Mike Tyson skal møte Jake Paul i bokseringen. – Det er beregnet at de vil kunne dele omtrent 50 millioner dollar etter at alle kostnader er betalt. Penger de satser på at du vil betale.

Mike Tyson som la boksehanskene på hylla i 2005 bekrefter han har signert kontrakt.

Les: Nintendo Switch fortsetter å selge for milliarder

57-åringen med kallenavnet «den tøffeste mannen på planeten» er en av tidenes beste boksere. Han har 50 seire og kun seks tap fra sin profesjonelle karriere.

Jake Paul slo gjennom sammen med sin bror, Logan Paul, på YouTube.

Jake Paul debuterte som proffbokser i 2020, og signerte en kontrakt med Professional Fighters League (PFL) i 2023.

Kampen vil vises live på Netflix.

– Den største kampen i det 21. århundre på den største NFL-stadion i USA, og på den største strømmetjenesten i verden, skriver Jake Paul på sin Instagram.

«Kampanjepromotering, hvis jeg skal være ærlig, trenger det ikke det.. Den største kampen i det 21. århundre, på den største NFL-stadion i USA, sendes direkte, på den største strømmeplattformen i verden … det er MVP-måten . Enten du følger med på Netflix eller viser deg personlig, enten du er teamet Paul eller teamet Tyson, eller om du er en livslang boksefan eller ser på din første kamp, vil du ikke gå glipp av denne begivenheten . Jeg kunne ikke vært mer begeistret for å gjøre denne fantastiske kampen tilgjengelig for alle Netflix-abonnenter sammen med tidenes hardest hitter, Mike Tyson, lørdag 20. juli. Min sikte er innstilt på å bli verdensmester, og nå har jeg en sjanse til å bevise meg mot verdens største tungvektsmester, den dårligste mannen på planeten og den farligste bokseren gjennom tidene. På tide å få Iron Mike til å sove. #PaulTyson»