Manchester United-fan kjørte 640 km for å møte falsk kjæreste etter en spøk fra Liverpool-fans

0
540

Det som omtales som en glad-sak av noen er det stikk motsatte for andre. – Men det skal sies karen som kjørte over hele balløya for å møte noen han trodde var hans kjæreste tar det bra.

Det hele var en «prank» fra Liverpool-fans, noe de hadde brukt langt tid på å organisere. Da Manchester United-fan hadde kjørt 640 km for å møte sin «kjæreste» stod Liverpool-fans og ventet på han da han endelig var fremme, sikkert gangske trøtt i trynet.

Gjenopplever tidenes bomtur!

Les: Youtuber Jake Paul skal bokse mot legenden med pipestemmen Mike Tyson

Manchester United og Liverpool møtes i FA-cupens kvartfinale på Old Trafford søndag, med Erik ten Hags team som desperat ønsker å bestille sin tredje Wembley kamp på to sesonger.

Liverpool har allerede vært på Wembley denne sesongen for å vinne Carabao Cup, og ser ut til å gå ett bedre enn United gjorde forrige sesong ved å vinne FA-cupen.

Sportbible snakker med med den uheldige Manchester United-supporteren før dagens kamp hvor han forteller om kjøreturen. (Vi har alle gjort mye for å få noe…) – Han håper naturlig nok (som alltid) på en knusende seier.

Selvfølgelig nyter ikke supporterne et spesielt godt forhold – men et par Liverpool-fans tok det til en ekstremt nivå tilbake i 2009.

En 39 år gammel United-fan begynte å snakke med «Emma» på Facebook, og endte opp med å kjøre ni timer fra hjemmet sitt i Sheffield til en avsidesliggende gård i Skottland for å fortsette forholdet personlig.

Men da han kom til huset, var ‘Emma’ ingen steder å finne.

De to Liverpool-fansen ringte ham tre timer senere, og innrømmet at virkelig hadde vært en spøk.

Les på Sporten: Det eneste Liverpool-supporterne trenger å vite om Michael Edwards er hvilken klubb han takket nei til

Fansen var allerede kjent for United-supporteren, ettersom de hadde møttes under en ferie i Cancun, Mexico som ble arrangert etter at han hadde fullført en skilsmisse.

Det ble rapportert at United-fanen ble kastet i et svømmebasseng på et tidspunkt, mens Liverpool-fansen planla å ydmyke ham ved å opprette en falsk konto og utgi seg for å være en skotsk kvinne.

Den originale videoen, som for lengst er slettet, avslørte øyeblikket Liverpool-fansen fortalte ham om spøken.

De spurte: «Kjenner du igjen stemmene våre? Det er de Scouse-guttene som kastet deg i bassenget.»

Han svarte: «Ja, det gjør jeg.» Han ble deretter fortalt: «Du har blitt rammet,» av mennene, som deretter brøt ut i latter.


Han sa til Sheffield Star: «Det er ingen tvil om at jeg har blitt gjort bra og ordentlig av guttene fra Liverpool.

«Det var grusomt, men jeg skal holde hendene oppe og si at de virkelig avviklet meg.

«Jeg hadde chattet med denne jenta på Facebook i omtrent en måned eller så. Jeg trodde virkelig hun var ekte, og jeg hadde ingen grunn til å tvile på det.

«Den kvelden hun spurte meg til Skottland, var jeg på veien i omtrent ni timer. Og da jeg kom til denne avsidesliggende gården, sendte hun meg en tekst for å si at hun fortsatt var i jobb.

«Det var det som gjorde det verre. Ikke bare hadde jeg kjørt i ni timer, men jeg måtte vente i omtrent tre og en halv time til før hun var ferdig på jobb.

«Så da jeg ble oppringt for å si at det hele var en bløff, følte jeg meg bare forferdelig.

«Hvis de hadde bedt meg om å kjøre til Manchester, Leeds eller til og med Liverpool, ville det ikke vært så ille, og kanskje jeg hadde sett den morsomme ved siden. Men å dra meg hele veien til Aberdeen var bare grusomt.»