Travis Kelces partner avslører hvordan han ble «erobret» av Taylor Swift på bare én natt

0
668
Travis Kelce og Taylor Swift - Se så søte de er!

Taylor Swift er i ferd med å bli tidenes største artist om ikke hun er det allerede. Hennes enorme tiltrekningskraft, spesielt på unge jenter har fått interessen for amerikansk fotball til å eksplodere.

Hennes forhold til Kansas City Chiefs stjerne Travis Kelce er det mest omtalte forholdet i verden og har sørget for større inntekter til klubben enn noen gang før.

Les: Youtuber Jake Paul skal bokse mot legenden med pipestemmen Mike Tyson

Harrison Butker som er Kansas City Chiefs’ ledende kicker har latt seg overraske over hvor kort tid det tok før de to var et par. Taylor Swifts trengte bare et måte for å «forhekse» ham.

Butker er ikke bare en hvilken som helst spiller. Chiefs’ kicker tjener 3,5 millioner dollar per år og er en tre ganger Super Bowl-mester (LIV, LVII, LVIII), så han nyter en ganske høy profil og berømmelse selv, men det blir rett og slett overskygget av Eras Tour-sangeren.

Les på Engelske klubber: Der kom poengtrekket som løfter Luton Town over den røde streken

På nyttårsaften (31. desember) fikk han endelig møte 34-åringen, som er sammen med Kelce, og innrømmet at hun forlot ham lamslått da han påpekte hennes egen ydmykhet til tross for at hun var et av de største navnene i verden. , punktum.

«Jeg vil ikke si at jeg er en Swiftie,» sa Butker til EWTN News in Depth. «Hun var bare så ydmyk og nådig. Hun synes det er utrolig at jeg kan sparke ballen så langt gjennom stolpene.

«Jeg var litt nervøs for å møte Taylor Swift… jeg mener, det er Taylor Swift. Så kanskje jeg er en Swiftie, hvis jeg var nervøs for å møte henne, men det var en flott opplevelse, og jeg kan ikke si nok flotte ting med henne… Jeg håper de gifter seg og stifter familie!»


Sesongens siste kamp så Chiefs seirende over San Francisco 49ers på Allegiant Stadium i Las Vegas da Patrick Mahomes kastet det kampvinnende touchdownet til Mercole Hardman for å vinne 25-22 overtid.

Den vant franchisen den fjerde Super Bowl-ringen i deres historie (1969, 2019, 2022, 2023) da de viste seg å være det beste laget i ligaen igjen.

Les på Sporten: HITC: Chelsea selger upopulær 650 millioner kroners-spiller