Biff Tannen er inspirert av Donald Trump

0
1459
"Tilbake til fremtiden"-manusforfatter Bob Gale sier karakteren Biff Tannen er inspirert av Donald Trump.

Bob Gale var forut for sin tid og skrev i «Tilbake til Fremtiden» filmene hva som ville skje hvis Biff Tannen ble rik og fikk makt. – Det var en fremtid ingen ville leve i.

Nå avslører manusforfatteren at Biff Tannen er inspirert av Donald Trump i klassikeren fra 1980-tallet, lite visste han at nesten 40 år senere skulle han være presidenten i USA.

Tomas F. Wilson er Biff Tannen med i alle de tre «Tilbake til fremtiden»-filmene. Karakteren med sitt blonde hår har aggressive og selvopptatte personlighetstrekk, plager folk rundt seg for å få det som han vil. – Han er også ufattelig feig.

Les: Iron Maiden’s Day of the Dead øl lander i tide til Halloween

Ifølge filmnettstedet NME kommer skribenten Bob Gale med innrømmelsen om at han lot seg inspirere av Trump, etter at flere har påpekt likheten mellom Biff og den amerikanske presidenten.

– I andre film er det en scene hvor Marty konfronterer Biff på kontoret hans hvor det henger et stort portrett av Biff på veggen bak ham, og det er et øyeblikk hvor Biff står oppreist på en måte som gjør at han tar akkurat samme posering som på portrettet?

– Ja!, svarer Gale til The Daily Beast på spørsmål om Biff var inspirert av Trump.

Tidligere i år ble det klart at Gale jobber med en musikal basert på «Tilbake til fremtiden»-trilogien.

Les på F7: En eksplosjon i salg av lokalprodusert ost

Filmene var svært populære på 1980-tallet. Den første filmen kom i 1985, den andre i 1989 og 1990 kom den tredje filmen.