«War of the Worlds» kommer neste uke

0
1211
War of the Worlds har norgespremiere tirsdag 29. oktober kl. 22.00 på FOX. (Foto: FOX)

Da BBC i sin tid sendte hørespillet «War of the Worlds» ble mange så redde at de forsøkte ta sitt eget liv, derfor ble hørespillet som var lagt opp som en realistisk nyhetssending som dekket et angrep av aliens det første hørespillet som fikk advarsel før under og etter her episode som fortalte at det bare var en fantasi. 

Gabriel Byrne og Elizabeth McGovern teamer opp i ny dramaserie fra FOX. War of the Worlds har norgespremiere tirsdag 29. oktober kl. 22.00. – Vi skal innrømme vi etter å ha sett War of the Worlds» filmen med Tom Cruise ikke akkurat hoppet i stolen i glede da vi skjønte serien kommer, men ut i fra bilder og trailer ser det fett ut. (dessuten liker vi Gabriel Byrne).

Les: Her er de nye tingene du kan glede deg over i ‘Fortnite’ kapittel 2

War of the Worlds er basert på den tidløse klassikeren av H.G. Wells og forener drama og science fiction på beste måte. Serien består av åtte episoder, og tar oss med til nåtidens Europa, hvor vi blir vitne til et utenomjordisk angrep. Strømmen går, trafikken står og panikken sprer seg. Hva er det neste?

Serien er skrevet og skapt av BAFTA-vinner Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin) og produsert av Urban Myth Films, her av Johnny Capps, Julian Murphy og Howard Overman. Originalserien er et samarbeid mellom Fox Networks Group, AGC Television og Canal+, og vil bli vist i mer enn 50 land i Europa og Afrika.

Les på Sporten: Da skrives et nytt kapittel i historien om Zlatan den Store

Om serien
Når astronomer oppdager et signal fra en annen galakse, er det et tydelig bevis på utenomjordisk liv. Verdens befolkning venter i spenning på ytterligere kontakt – og de trenger ikke vente lenge. I løpet av få dager blir menneskeheten utslettet, og kun få mennesker er igjen i en uhyggelig øde verden. Forfulgt og forsøkt drept av utenomjordiske vesener, stiller de overlevende seg et viktig spørsmål – hvem er disse angriperne, og hvorfor ønsker de å utrydde menneskeheten?

War of the Worlds har norgespremiere tirsdag 29. oktober kl. 22.00 på FOX. Det vil bli vist dobbel episode på premieredagen.

Kritikerrost rollebesetning
War of the Worlds
 glimter til med stjerneskudd som Gabriel Byrne (the Usual Suspects, In Treatment) og Elizabeth McGovern (Downton Abbey). Andre skuesepillere som dukker opp er blant annet Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif og Guillaume Gouix.