Fotballspiller Dickie Borthwick, 83 år, ser etter en ny klubb

0
892
Dickie Borthwick

«Jeg føler at jeg er i stand til å spille 90 minutter,» insisterer Dickie Borthwick, som skal feire 84-årsdagen sin neste måned. «Jeg vil gi 100%. Jeg er solid som en stein, godt bygget, uredd og har en ekte forkjærlighet for spillet.»

Mannen kjent som Storbritannias eldste fotballspiller blir ikke yngre når han nærmer seg nok et år i sitt bemerkelsesverdige liv, men han er, med hans egne ord, «fit as a fiddle»

Les: Her er de nye tingene du kan glede deg over i ‘Fortnite’ kapittel 2

Veteranen kan ofte sees forbedre sin teknikk og krefter i hagen sin. «Det er en murvegg der nede,»

«Jeg trener ofte på å skyte ved å hamre ballen mot den for å holde beina bevegelige.»

Og hvis du bor i nærheten, kan du til og med få øye på veteranen ved inngangsdøren sin og utføre en serie pusteøvelser for å holde ham i topp topp tilstand.

«Hver morgen går jeg til inngangsdøren og tar inn 10 skikkelig dype friske pust. Jeg gjør det også om kvelden før jeg legger meg.»

Så da er det bare å si ifra hvis du har en ledig plass.

Les på F7: 3000 år gamle kister funnet i Luxor, Egypt

En pensjonert ingeniør fra Weymouth, en kystby i Dorset. En erfaren angriper som vender mot venstre og brenner for å komme tilbake til spillet. «Jeg er veldig tilgjengelig.» han sier. «Jeg savner å spille fotball veldig».

Borthwick, en livslang fan av Manchester United, har gjort 1.600 kamper i en karriere som spenner over 72 år.

I de første årene spilte han for Ross County og Invergordon Town FC i det skotske høylandet før han flyttet til Dorset, hvor han spilte for 11 ikke-ligaklubber, inkludert en kamp i nyere tid for Portland Town