Black Panther 2 har fått navn, dato, regissør og skurk

0
2041

Disney vet alt om å hype opp sine store titler, et triks er å fortelle litt om gangen, at Black Panther får en oppfølger ble klart for alle i det øyeblikket billettinntektene for første helg var talt opp.

Under Disneys D23 Expo forrige helg, annonserte «Black Panther»-regissør Ryan Coogler datoen oppfølgeren, litt skuffende, det er veldig lenge til «Balck Panther 2 har premièredato 6 mai 2022.

Les: Solsidan kommer snart, her er de første bildene

Ifølge Variety, røpet Marvel Studios overhode, Kevin Feige, at Coogler allerede har alt klart, fra superskurk til ny tittel. Feige ville i midlertidig ikke utdype dette helt enda. – På en måte føles det godt at ting er klart, samtidig som vi gjerne vil vite litt mer.

Datoen plasserer «Black Panther 2» blant de siste i rekka av annonserte Marvel-filmer, mellom «Thor: Love and Thunder» (5. november 2021) og en hittil ikke navngitt film, satt til 29. juli 2022.

Les på Sporten: En stjerne er født, tidenes yngste målscorer noensinne for Barcelona

«Black Panther», med Chadwick Boseman i panter-rollen, gjorde enorm suksess i 2018 – og skrev seg inn i historiebøkene med den første afro-amerikanske superhelten i amerikansk mainstream film.

Klarer du ikke å vente helt til 2022 for å få et glimt av Black Panther vet vi han dukker opp i en superhelt tv serie med tittel What if i løpet av 2021.

Superhelten selv har ikke sittet stille i helgen, men stilt opp for noen ivrige grillentusiaster.