Comeback i «Saturday Night Live» etter 35 år

0
1096

Før Rollebyttet, Beverly Hills Cop og Coming to America var Eddie Murphy kraftsentret i «Saturday Night Live» – Sist gang han var med var i 1984, noe som er 35 år siden. 

58 år gamle Eddie Murphy vender denne sesongen tilbake til programmet som satte fart på karrieren hans. 21. desember skal han lede humorprogrammet.

Les: Selvfølgelig er inspirasjonen til et nytt The Cure album tragisk

Murphy medvirket i showet fra 1980 til 1984.  Han fikk rollen i hit filmen 48 timer fra 1982 med Nick Nolte på grunn av SNL.

Les på Sporten: Ole Gunnar Solskjær sender speidere for å sjekke ut tidligere Moldespiller

«Saturday Night Live» er et direktesendt amerikansk humor- og underholdningsprogram som har gått på NBC siden 1975. 28. september er programmet tilbake med Woody Harrelson som vert og Billie Eilish, som for øvrig vant tre priser under MTV-utdelingen tirsdag, som artistgjest.

Les på Helsesjefen: Universitetet i Agder: Slik overvinner barn frykten for ny mat

Også andre kjente fjes kommer til å medvirke i høstens sesong av «Saturday Night Live». Navn som allerede er klare til å lede programmet, er Phoebe Waller-Bridge, Taylor Swift, David Harbour, Camila Cabello og Kristen Stewart.

En annen endring i programmet er at den amerikanske komikeren og skuespilleren Leslie Jones etter alt og dømme slutter. Det opplyser kilder til nyhetsbyrået AP og Variety.

Amerikaneren har medvirket i TV-showet i fem sesonger. Årsaken er at hun ønsker å drive med andre prosjekter, skriver nyhetsbyrået. Tidligere denne måneden kunngjorde Jones at hun driver med en stand up-spesial for Netflix.

Erstatteren blir ifølge AP skuespilleren og komikeren Kate McKinnon, som returnerer for sin åttende sesong.

Les: Tøff konkurranse for Erling Haaland i Golden Boy