Solsidan kommer snart, her er de første bildene

0
2427
I hovedrollene: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin og Malin Cederbladh. Foto: Pär Bäckstrand/C More/TV4

Her er de første bildene fra den nye sesongen av «Solsidan», som har premiere 6. oktober på C More og 20. oktober på TV4. Samtidig får vi vite litt om hva det skal handle om, vi gleder oss. 

Det var i oktober i fjor meldingen kom: Tre nye sesonger med «Solsidan» skulle spilles inn, og sendes med et års opphold, i henholdsvis 2019, 2021 og 2023.

Seriens hovedensemble som vi har lært oss å elske – Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin og Malin Cederbladh – ble samtidig bekreftet

Les: Filmingen av «Breaking Bad» filmen er ferdig og første teaser er sluppet

Pressemeldingen lyder: “Alex og Anna gjenforenes og Annas skuespillerkarriere får fart når hun klarer å få en hovedrolle i en stor kostyme-film. Fredde får en oppvåkning og tar en sabbatsdag fra jobben for å vie seg til sine glemte hobbyer – noe som er mindre populært hos Mickan. »

“Samtidig har Mickan hodepine over et nylig innflyttet par på Solsidan – Suzy og Erik – hvis popularitet blant Freddes og Mickans venner øker. Ove og Anette tar seg av Lill-Mauritz (Fredes «lillebror») mens de bestemmer seg for å leie ut huset sitt med en ny oppfinnsom metode. »

Les på Sporten: PSGs sportsdirektør bekrefter endelig om Neymar

I tillegg til å spille «Mickan» Schiller, regisserer Josephine Bornebusch også fire episoder i sesongen. Emma Bucht, Hasse Ingemansson og Eddie Åhgren har også tatt rollebesetningen. De nye episodene er skrevet av Moa Herngren, Tove Eriksen Hillblom, Niclas Carlsson og Jacob Seth Fransson.

«Solsidan» sesong 6 er produsert av FLX og Jarovsky, i en samproduksjon mellom TV4 og C More, FLX og Jarovsky. Emma Nyberg er produsent for serien.

«Solsidan» sesong 6 har premiere 6. oktober på C More og 20. oktober på TV4.