Selvfølgelig er inspirasjonen til et nytt The Cure album tragisk

0
1921

Det er 11 år siden sist The Cure kom ut med et album, «4:13 Dream» og det uten spesielt mye virak. – Bandet hadde drevet litt for langt unna det mørket kombinert med sterke og lette melodier vi kjenner dem fra i tidligere låter 

The Cure blir nok en gang mørkt og dystert, skal vi tro frontmannen.
Nå lover The Cure-frontmann Robert Smith at det blir mørkt og dystert, noe som gleder oss skikkelig.

Les: Tøff konkurranse for Erling Haaland i Golden Boy

Det er hans egne møter med livets mørke sider som har formet albumet, arbeidstittelen er «Live from det Moon», Robert Smith sier han vil bli veldig trist hvis det ikke kommer ut i år. (skulle det skje kan forsinkelsen kanskje inspirere neste album.

«Det er helt klart i den mørke enden av spektret. Jeg mistet min mor, min far og min bror nylig, og det hadde selvfølgelig en effekt på meg. Dog er det ikke utelukkende doom and gloom. Det har flere lag med lyd. Litt som Disintegration, tror jeg. Jeg har forsøkt å skape en bred palett av lyd; som en bølge av musikk. Jeg er et mer balansert menneske enn jeg var for ti år siden. Jeg har opplevd flere mørke sider ved tilværelsen for å være ærlig».

Les på Helsesjefen: Synes du det er vanskelig å få poden til å spise sunn mat. – Her er 10 gode råd

«Ekstremt bitter» dersom ikke albumet kommer ut i 2019.

Les på Sporten: Pochettino både skremmer og beroliger Tottenham-supporterne

The Cure har vært svært aktiv på konsertfronten det siste åre. Bandet spilte flere konserter i Skandinavia denne sommeren, blant annet på Roskilde Festival i Danmark og Øyafestivalen i Norge.