Neil Young gir ut nytt album med Crazy Horse

0
836
Neil Young - Colorado (artwork)

30. august 2019 (Los Angeles, California) – Neil Young med Crazy Horse har fullført et helt nytt studioalbum med tittelen Colorado som utgis 25. oktober via Reprise Records. Dette markerer den første nye musikken siden kritikerroste Psychedelic Pill i 2012.

Colorado ble innspilt hovedsakelig live i studioet i Rocky Mountains, Colorado og produsert av Young og John Hanlon med miksing ved Shangri-La Studios i Malibu. Mastring ble gjort av Chris Bellman og Bernie Grundman i Hollywood. Som med enhver Young-utgivelse er lydkvaliteten intet mindre enn ekstraordinær, der det kjennes ut som om man er tilstede i studio under selve innspillingen.

Les: Tøff konkurranse for Erling Haaland i Golden Boy

Colorado vil bli tilgjengelig digitalt via Neil Young Archives, og som dobbelvinyl med en bonus 7” singel, samt som CD og på alle strømmetjenester. Bonussingelen inneholder to spor som man ikke finner på albumet, «Rainbow Of Colors» (live), innspilt live av Neil Young solo og er den aller første liveopptredenen av denne mektige og populære låta, og «Truth Kills», spilt inn i studio av Young med Crazy Horse.

Les på Sporten: ESPN: Ny klubb i forhandlinger om Icardi

Som om ikke det var nok, blir det utgitt en bok i september skrevet av Young og Phil Baker titulert «TO FEEL THE MUSIC: A Songwriters Mission To Save High Quality Audio» via BenBella Books. Boka er en memoar som tar for seg Youngs desidert mest lidenskapelige oppdrag: å ta høykvalitets lyd tilbake til musikkelskere, som har blitt tvunget til å ta til takke med komprimerte, digitale filer som raner sanger for deres opprinnelige varme.

Colorado kan forhåndsbestilles her og den nye låta «Milky Way» kan lyttes til her

Tracklist:

Side 1

Think Of Me
She Showed Me Love

Side 2

Olden Days
Help Me Lose My Mind

Green Is Blue

Shut It Down

Side 3

Milky Way
Eternity

Rainbow Of Colors (studio version)

I Do

Side 4

Etched artwork

Bonus 7” Single:

A-Side:

Rainbow Of Colors (solo, live in Portland, OR May 17, 2019)

B-Side:

Truth Kills (Neil Young with Crazy Horse – studio)

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og/eller besøk deres hjemmeside her