Blake Lively ber om unnskyldning for å ha hånet Kate Middleton ‘Photoshop Fails’

0
771
Finn fem feil :)

Noen ganger blir eldes en spøk svært dårlig. – Spesielt hvis noen blir alvorlig syke eller dør rett etterpå. Akkurat det har skjedd med filmstjerne og eier av Wrexham Ryan Reynolds sin usedvanlig vakre filmstjernekone Blake Lively.

Blake Lively legger seg langflat og ber om unnskyldning for å ha hånet Kate Middleton ‘Photoshop Fails’ etter at prinsesse avslørte kreftdiagnose: Hun skriver at hennes ‘Silly Post’ har gjor ‘me mortified’.

Les: De 10 popmusikkdokumentarene jeg skulle ønske noen ville lage

«Jeg er sikker på at ingen bryr seg i dag, men jeg føler at jeg må erkjenne dette,» sa Lively i en melding som ble delt ​​på Instagram-kontoen hennes. «Jeg har laget et dumt innlegg rundt «photoshop fails»-vanviddet, og herregud, det innlegget har meg irritert i dag. Beklager. Sender kjærlighet og lykkeønskninger til alle, alltid. ❤️”

Den 15. mars hadde Lively lagt ut et komisk redigert bilde som promoterte Betty Buzz-drikkeserien hennes, og viste henne sittende ved bassengkanten med en boks Betty Booze med en forstørret tommel og en sitron svevende over hodet hennes (og stolens sete er usannsynlig atskilt fra ryggen) . I det siden slettede Instagram-innlegget hadde Lively skrevet: «Jeg er så spent på å dele dette nye bildet jeg nettopp tok i dag for å annonsere våre 4 nye @bettybuzz & @bettybooze-produkter! Nå vet du hvorfor jeg har vært MIA.»

Les på Sporten: Wrexham kan signere Arsenal-spiller til tross for at mange større klubber er interessert

Jimmy Kimmel, Jamie Lee Curtis Defend Kate Middleton Amid Public Absence: ‘Leave This Woman Alone!’
Det var en referanse til visuelle anomalier i et bilde utgitt 10. mars av kongefamilien som skildrer Middleton og hennes tre barn, noe som fikk AP og andre nyhetsbyråer til å trekke bildet fra tjenestene deres. Middleton erkjente senere : «Som mange amatørfotografer, eksperimenterer jeg av og til med redigering.» Kontroversen førte til febrilske spekulasjoner om Middletons langvarige fravær fra offentligheten. Midt i konspirasjonsteorier om prinsessens oppholdssted oppfordret kjendiser inkludert Jimmy Kimmel og Jamie Lee Curtis folk til å respektere Middletons privatliv .

I en videouttalelse som ble utgitt fredag , sa Middleton at kreftdiagnosen hennes ble oppdaget etter abdominal kirurgi, og at hun nå er i «de tidlige stadier» av forebyggende kjemoterapi. «Det har vært et utrolig tøffe par måneder for hele familien vår, men jeg har hatt et fantastisk medisinsk team som har tatt godt vare på meg, noe jeg er så takknemlig for,» sa Middleton i videoen.

Hvis du lurer på hva Bettybuzz er så er det tydeligvis en drikk for godt trente menn i bar overkropp som ikke klarer å drikke selv.

Les på Radiotango: Timothée Chalamet blir Bob Dylan

Her er Livelys unnskyldning som hun la ut på Instagram Stories: