Fantasy Premier League (FPL) har gjort en STOR endring

0
721
FPL banken er åpen

Fantasy Premier League har avslørt at de har gjort en enorm endring i hvordan spillere spiller spillet, i den første store innovasjonen spillet har sett på mange år.

Spillet som spilles for det meste gjennom Premier League -appen er en av de mest suksessrike fantasimodusene på tvers av hele sporten, med millioner av spillere over hele verden.

Les: Blake Lively ber om unnskyldning for å ha hånet Kate Middleton ‘Photoshop Fails’

Spillere må stille med en startellever sammen med en benk hver uke, i håp om at troppen deres vil hente så mange poeng som mulig for å slå vennene sine.

Poeng scores gjennom mål, assists og clean sheets for forsvarere og keepere, men spillere kan legge til engangsforsterkninger som «benk-boost» for å maksimere poengene sine.

Spillet har hatt svært få endringer i løpet av årene, men det har vært en stor ny kunngjøring fra FPL om en ny måte å spille på kalt «Fantasy Challenge».

Her er alt du trenger å vite om den nye spillmodusen via FPL-nettstedet:

«Helt atskilt fra laget ditt i hovedspillet i Fantasy Premier League, nullstilles FPL Challenge-resultatene til null ved starten av hver spilluke, så i hver spilluke har du en sjanse til å vinne premier, miniligaen din og til og med bli verdens nr. 1!

«I Gameweek 30 vil managere ha et ubegrenset budsjett for å bygge drømmelaget sitt, og ignorere de vanlige restriksjonene for å kunne bruke 100,0 millioner pund.

Les på Sporten: Hvis Sir Alex Ferguson hadde fått viljen sin ville Ole Gunnar Solskjær ikke signert for Manchester United

«I FPL Challenge kan du også hente inn til FEM spillere fra hver Premier League-klubb, i stedet for de vanlige tre spillerne i FPL, mens du kan komme inn på laget ditt når som helst i løpet av en Gameweek så lenge det gjenstår minst to kamper .

«Det vil være en annen utfordring i hver spilluke. Kanskje budsjettet for troppen din vil bli endret. Kanskje spillere fra visse klubber vil score doble poeng.


«Hver manager kan bare delta på ett lag, og det laget kan konkurrere i opptil 25 forskjellige ligaer. Laget ditt er helt atskilt fra laget ditt i hovedspillet i Fantasy Premier League, og poengsummene dine påvirker ikke hovedspillet.

Faktisk vil det være premier i hver spilluke for de tre beste managerne i verden.

«Du kan også i hovedsak bestemme din egen deadline og bli med MIDWAY gjennom en Gameweek, forutsatt at det er minst to kamper igjen når du melder deg på laget ditt.»

Les på F7: Takker selvfølgelig nei til 1,2 milliarder i netto årslønn