Rebel Wilson hevder Sacha Baron Cohen daglig insisterte hun skulle bli naken

0
958

Karrieren til Rebel Wilson tok skikkelig av etter å ha vært med i Sacha Baron Cohen sin gigantsuksess «The Brothers Grimsby». Men det var tydeligvis ikke en dans på roser. Nå slipper hun en bombe om at Sacha Baron Cohen daglig insisterte på at hun skulle bli naken mens hun filmet.

Rebel Wilson beskriver Sacha Baron Cohen som en «massiv a-hole»

Les: Blake Lively ber om unnskyldning for å ha hånet Kate Middleton ‘Photoshop Fails’

Rebel Wilson er i ferd med å publisere memoarene sine kalt Rebel Rising, mens hun ga noen intervjuer, fortalte hun med at hun jobbet med et «massivt a-hole», uten å fortelle hvem det var, nå avslører hun at det var Sacha Baron Cohen.


«Jeg skrev om et a-hole i boken min. Nå, så prøver «a-hole» å true meg,» sa hun på en nå slettet IG-historie.

Ifølge henne «Han har ansatt en krise-PR-sjef og advokater, han prøver å stoppe pressen som kommer ut om boken min. Men boken VIL komme ut, og dere vil alle få vite sannheten.»

Les på Sporten: Melder skilsmisse på Instagram etter Emil Forsberg flyttet til New York og «Ghosted» dem

Wilson og Baron Cohen jobbet sammen i filmen «Grimsby»
Hun hevder at hun kom offentlig «for ikke å bli mobbet eller tiet av høyt prisede advokater eller PR-kriseledere».

«A-holet» som jeg snakker om i ETT KAPITTEL av boken min er: Sacha Baron Cohen.» Hun utdypet.

Da Page Six nådde ut til Cohens folk, svarte hans svar med «Selv om vi setter pris på viktigheten av å si fra, blir disse beviselig falske påstandene direkte motsagt av omfattende detaljerte bevis, inkludert samtidige dokumenter, filmopptak og øyenvitneberetninger fra de tilstedeværende før, under og etter produksjonen av «Grimsby.»

Wilson husker sine første ganger i Hollywood «Da jeg først kom til Hollywood, var folk som, ja, «Jeg har en no-hole policy.» [Det] betyr, som, «Ja, jeg jobber ikke med a-holes.» Jeg tenkte: «Å, ja.» Jeg mener, det høres fornuftig eller logisk ut,» sa hun den gang.

«Men så sank det inn hva de virkelig mente fordi jeg jobbet med et massivt a-hole,» fortsatte Wilson. «Og ja, nå har jeg definitivt en politikk uten hole.»

Under innspillingen av «Grimsby» portretterte de en kjæreste og en kjæreste, og hun hevder at han hele tiden ba henne om å være naken.

Les på F7: Takker selvfølgelig nei til 1,2 milliarder i netto årslønn

«Hver eneste dag sier han: ‘Rebel, kan du bare gå naken i denne scenen?’ Og jeg sier «Nei!»», utdypet hun under et radioprogram. «Sacha og jeg har den samme agenten i Amerika, og jeg sier: «Sacha, jeg skal ringe agenten vår, Sharon, og fortelle henne hvor mye du trakasserer meg.»