Det kommer en «The Matrix 4», vi vet ikke om vi gleder oss

0
1376

Det er 20 år siden den første Matrix filmen kom og tok verden med storm. Filmen var fantastisk og ble fort et kult ikon, -da kom det selvsagt oppfølgere.  De to neste tjente også godt med penger, men var etter manges mening, inkludert undertegnede, en stor skuffelse.

Den fjerde filmen i serien er offisielt kunngjort. Det er det det amerikanske mediet Variety skriver. Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss er tilbake i rollene som hackerne Neo og Trinity, og i registolen sitter Lana Wachowski, som regisserte originalen sammen med søsteren Lilly Wachowski.

Les: Ewan McGregor tilbake til «Star Wars», forhåpentligvis med ny frisyre

Warner Bros starter produksjonen av filmen i 2020.

«Vi kunne ikke være mer begeistret for å komme tilbake til ‘The Matrix’ med Lana,» sa styreleder Toby Emmerich.

Les på Sporten: Bekreftet: Englands rikeste har kjøpt seg fotballklubb

De tre første filmene i serien – ‘The Matrix’, ‘The Matrix Reloaded’ og ‘The Matrix Revolutions’ – har til sammen tjent mer enn 14 milliarder kroner over hele verden.

Mange av ideene om virkeligheten som Lilly og jeg utforsket for 20 år siden, er enda mer relevante i dag. Jeg er veldig glad for å ha disse karakterene tilbake i livet mitt, og takknemlig for muligheten til å jobbe med de briljante vennene mine, sier regissøren i en uttalelse gjengitt av The Guardian.