Larry King har en imponerende rekke ekteskap «bak seg»

0
1038
Se så søte de var

Programlederen som i en årrekke var programleder på CNN med programmet Larry King live skilles nå etter 22 år fra sin syvende kone, Shawn King. Shawn King som «bare» er 59 år gammel og den 85 år gamle talkshow-verten signerte tirsdag skilsmissepapirene i retten i Los Angeles.

Shawn King er skuespiller, men jobber nå som TV-vert. Paret giftet seg i 1997 og har to voksne sønner sammen, Chance og Cannon.

Les: Ewan McGregor tilbake til «Star Wars», forhåpentligvis med ny frisyre

Tilbake i 2010 søkte begge parter om skilsmisse, men endte med å trekke den tilbake.

Larry King har et imponerende antall ekteskap bak seg. Siden 1952 har han vært gift åtte ganger med syv forskjellige kvinner. Han har vært gift med den tidligere Playboy-modellen Alene Akins to ganger fra 1961 til 1963 og igjen fra 1967 til 1972.

Larry King har totalt fem barn. I tillegg til sine to gutter med Shawn King, har han ett barn med Annette Kaye og to barn med Alene Akins. I tillegg har han ni barnebarn og fire oldebarn.

Larry King jobber fortsatt som TV-vert. Han er aktuell i talkshowet med samme navn ‘Larry King Now’ på ukedagene, og i helgene leder han takten i ‘Politicking with Larry King’.

Fra 1985 til 2010 var han vert for ‘Larry King Live’ på CNN.

Vi regner med at nå er det slutt på ekteskap, men på den andre siden, 85 år er en perfekt alder for «golddiggers» som trolig ikke trenger å vente så lenge på å cashe inn.

Les på Sporten: Bekreftet: Englands rikeste har kjøpt seg fotballklubb