Se Sylvester Stallone sprenge ting i den nye Rambo traileren

0
1036
På tide med en dusj

Hvis du av en eller annen grunn tror at film med tittelen Rambo: Last Blood skulle handle om Vietnams veteranen Rambo sitt liv på gamlehjemmet med tid til refleksjon og avslapping, vil den offisielle traileren etter få sekunder få deg til å forstå at dine tanker må revurderes.

Det som gjorde han til en soldat, vil gjøre han til en legende

Det er mer av det samme, men selvsagt med en mye eldre helt, det er pistoler, eksplosjoner, kniver, død og eksplosjoner, nevnte jeg eksplosjoner? – Traileren har med historiske klubb fra 37 år tilbake i tid som gir det hele et vintage preg.

Les: Det kommer en «The Matrix 4», vi vet ikke om vi gleder oss


.

Vi vet ikke så mye, men vi kan tolke litt ut utifra traileren, Vi skjønner han vil beskytte sin niese «alt hun har er meg» og vi er en god del utendørs. – Vi kan regne med en rimelig platt dialog, «jeg skal rive deg fra hverandre» og et bredt utvalg av våpen og, eksplosjoner.

Det som irriterer meg på slike filmer er det at ethvert tenke menneske ville løpe vekk når noen står og skyter rundt med vanvittige våpen, men her prøver en lang rekke mennesker seg på Rambo og danner en jevn strøm av kanonføde.

Mens den originale Rambo var en av de beste filmene på 1980 tallet har ingen av oppfølgerne vært i nærheten.

Sylvester Stallone som nå nærmer seg 100 år har lovet at det er siste film, tittelen indikerer det samme «det siste oppdraget», men hvis det blir en kassasuksess skal du ikke seg bort i fra at studioet, Lionsgate vil friste me store penger og at vi snart får en Rambo, det aller aller siste oppdraget.