Popdronningen Taylor Swift ute med nytt album!

0
853

Helt uten rykter om en ny kjæreste har Taylor Swift klart å snekre sammen et helt nytt album som er ute idag. , Lover. Samtidig følger en splitter ny musikkvideo til tittelsporet. Se videoen her!

I tillegg til sin faste samarbeidspartner Jack Antonoff, har Swift fått produksjons- og låtskriverhjelp av blant andre St. Vincent, Joel Little, Louis Bell og Frank Dukes. Hun har også med seg Dixie Chicks, en av Swifts favorittgrupper, på låten «Soon You’ll Get Better».

Les: Det kommer en «The Matrix 4», vi vet ikke om vi gleder oss

Swift har sluppet flere låter før albumslipp, inkludert singlene «ME!» og «You Need To Calm Down» som til sammen har blitt streamet over en milliard ganger på verdensbasis.

Taylor Swift er en av verdens mestselgende artister og har solgt over 50 millioner album på verdensbasis. Hun har vunnet hele 10 Grammys, mottatt én Emmy, 23 Billboard Music Awards og 12 Country Music Association Awards. I Norge har hennes to siste album, 1989 og Reputation, toppet VG-lista. Nylig havnet hun nok en gang på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

Les på Sporten: Diego Dalot er skadet

Se full tracklist nedenfor:

 1. «I Forgot That You Existed»
 2. «Cruel Summer»
 3. «Lover»
 4. «The Man»
 5. «The Archer»
 6. «I Think He Knows»
 7. «Miss Americana & the Heartbreak Prince»
 8. «Paper Rings»
 9. «Cornelia Street»
 10. «Death by a Thousand Cuts»
 11. «London Boy»
 12. «Soon You’ll Get Better» (featuring Dixie Chicks)
 13. «False God»
 14. «You Need to Calm Down»
 15. «Afterglow»
 16. «Me!» (featuring Brendon Urie of Panic! at the Disco)
 17. «It’s Nice to Have a Friend»
 18. «Daylight»