Donald får ny nabo!

0
824
Coveret til Donald-bladet der nabo Jensen flytter ut og Bloggy Duck flytter inn

Donald Ducks nabo og evige fiende, Nabo Jensen, drar sin kos i det nyeste Donald-bladet! Og mens naboen er borte danser leserne på bordet! Velkommen til Bloggy Duck!

Tidligere i år hadde Donald-bladet en konkurranse der leserne kunne tegne sine forslag til hvem som skulle bli Donalds nye nabo!

Les: Kiefer Sutherland er usikker på om nytt «24» prosjekt blir film eller TV-serie

Redaksjonen fikk inn nesten 500 tegninger, og i ukas Donaldblad avsløres vinneren!  


Slapp leserne inn!
– Det er gøy å åpne portene og slippe inn leserne våre i Andeby. Hvem har vel ikke drømt om å bade i pengebingen, spise supersaftig blåbærpai på gården til Bestemor, eller bo ved siden av selveste Donald Duck? Kvekker Donald-redaktør Marius Molaug. 

Den nye beboeren heter Bloggy Duck og er tegnet av Julie Strigsve (13) fra Asker. Her forklarer Julie valget av figur: 

– Jeg kom på ideen om Blogg Duck ganske tilfeldig. Jeg ville foreslå noe som er litt moderne, og da var influensene eller blogger, det første jeg kom på, sier Julie. 

En blogger i Andeby
Julie er fast leser av Donald og synes det er gøy med tegneserien. – Det morsomste er når Dolly tar med Donald på ting han synes er kjedelig og han prøver å rømme! 

Redaktøren Molaug er fornøyd med vinneren.
– Vi manglet en skikkelig blogger i Andeby. Så det var sannelig på tide. Vi får håpe hun skriver noen saftige innlegg om beboerne i byen fremover! 

Les på Sporten: Mike Jensen synes ikke det er så kult på ferieøya uten «Bruttern»