Edward Furlong er tilbake i Terminator: Dark Fate

0
1493

Det ser ut som filmen Terminator: Dark Fate må ha vært totalt gjenforening av gamle Terminator folk. – Vi visste allerede at Linda Hamilton (Sarah Connor) og Arnold Schwarzenegger (The Terminator selv) var tilbake, men nå ser vi også Eddie Furlong, som spilte John Connor i Terminator 2.

«Vi spurte Linda om å komme tilbake, og heldigvis sa hun ja, og vi bygget historien rundt det,» fortalte James Cameron publikum på San Diego Comic-Con. «Og Eddie Furlong er tilbake som John.»

Cameron regisserer ikke den nye filmen – den æren tilfaller mannen bak Deadpool, Tim Miller – han ledet Terminator og Terminator 2, og skrev historien til den nye filmen.

Les: Terminator: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger og James Cameron er tilbake!

Furlong var 13 år gammel i Terminator 2. Avansert matematikk viser at han nå er 42 år. -Det har blitt lite filming på Furlong i etterkant, selv om du kanskje har sett ham i et par scener i Seth Rogans The Green Hornet tilbake i 2011. – De som leser sladrepresse har sikkert fått med seg at han har hatt noen tøffe år, men nå har det meget bedre.

Les på Sporten: Amerikanske investorer skal skape ny Champions League-utfordrer

En annen god nyhet vi fikk fra Comic-Con: Den nye Terminator filmen vil bli R-rated, i motsetning til Terminator Genisys og Terminator Salvation. «DNA til Terminator er en R-rated f * ckin ‘film,» Miller

«Jeg som nå mange andre tar av når Linda får lov til å  si» f * ck. » Det er fantastisk.»

Terminator: Dark Fate vil bli utgitt 23. oktober i Storbritannia. Ikke enda fått en dato i Norge, men trolig blir det omtrent samtidig.