Er dette nye Batman?

0
1219
Armie Hammer

Filmsiden «Revenge of the Fans» sitter på informasjon om at Armie Hammer er i sluttforhandlinger med Warner Bros for å være den nye Batman. Ben Affleck har gitt beskjed om at nok er nok og at ikke bare han, men også vi som skal gå på kino er lei av å se han og at vi trenger noe nytt.

For en uke siden forklarte Affleck på Jimmy Kimmel at nå er det på tide å slippe til en ny Batman.

Les: Sci-Fi floppen Dune lages på nytt stappfull av filmstjerner


Batman vs Superman muligens en av de verste superheltefilmene, gjennom tidene og på topp 10 verste filmer overhodet. – Da vi så filmen var det ingen av oss som var i tvil om at det var begynnelsen på slutten for Ben Affleck som Batman

Ny Batman ?

Armie Hammer fikk sitt gjennombrudd i 2010 med The Social Network  og har vært med på en rekke filmer, bland annet Disney floppen The Lone Ranger og Entourage. Nå sist som skurken til Boots Rileys dystopiske hyper-surrealistiske komedie «Sorry to Bother You».

Les: Det tok Twitter et år å oppdage Katy Perry sine «blackface-sko»

Armie Hammer er ikke alene om å være aktuell som Batman, andre navn som er nevnt er Kit Harrington, Richard Madden og Aaron Taylor-Johnson, men ifølge «Revenge of the Fans» har Armie som har bekreftet at han ønsker rollen.

Det er også rykter om at Robert Pattinson er i forhandlinger for å spille en skurk i filmen. Du ønsker han muligens som Fredrik Djervell i Harry Potter og Ildbegeret. Rollen i Harry Potter sparket igang en karriere for Robert Pattinson som sexy vampyr (Twilight +++).

Les på Sporten: Ex kaptein Mauro Icardi hentes trolig til Premier League

Så lenge vi slipper at Batman sloss mot Supermann kan det godt være en vampyr.