Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør

0
1128

En twittermelding forsvinner aldri, det var noe som «Guardians of the Galaxy» regissør James Gunn fikk erfare da noen gamle meldinger ble hentet frem og sørget for at han fikk sparken av Disney.  

De gamle meldingene var idiotiske og fleipet om ting som man absolutt ikke skal fleipe om. Disney-sjef Alan Horn gikk deretter ut og sa at holdningene og uttalelsene ikke var forenlige med studioets verdier.

Les: Episk: Det endelige slaget mellom de døde og de levende

Gunn forsøkte å forklare, men til liten nytte: «Mine ti år gamle ord var totalt mislykkede forsøk på å provosere. Jeg har angret på dem i mange år – ikke bare fordi de var teite, lite morsomme, ufølsomme og absolutt ikke så provoserende som jeg håpet, men også fordi de ikke speiler den personen jeg er i dag eller har vært på en god stund»

Deadline skriver at James Gunn er hentet inn i varmen igjen og likevel skal regissere den tredje installasjonen av «Guardians of the Galaxy». – Det var en avgjørelse Disney har gjort for flere måneder siden etter at Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Dave Bautista, Pom Klementieff, Karen Gullian og Michael Rooker publiserte et brev om at de ønsket at James Gunn skulle komme tilbake som regissør i den tredje filmen.

Les på Sporten: Ajax-sjefen mener Juventus blir et par hakk for store

Vi tror også at milliardsuksessen til de to første filmene som James Gunn regisserte har noe å si for avgjørelsen.

James Gunn skal først gjøre ferdig oppfølgeren til «Suicide Squad» for arbeidet kan starte med «Guardians of the Galaxy 3»