Fantastisk nyhet for «gamere» over 40

0
867

«Party like its 1996» 

Nå kan spille det originale RPG spillet Diablo i nettleseren din. Det har gått 22 år siden det originale spillet kom og tok verden med storm. – En gjeng med dedikerte kodere har gjort det slik at du kan spille hele Diablo fra nettleseren så du kan late som om det er 1996 igjen.

Les: «Game of Thrones whiskey» også en gigant suksess

Spillingen i din browser/nettleser er mulig via verkstedet til Rivsoft, som selv bygde på den omvendt konstruerte kildekoden som ble drillet ut av GalaXyHaxz og Devilution-teamet. Det betyr at alle feilene og den dårlige koden fra 1996 fremdeles er til stede

Har du bare lyst til å teste det ikke ikke spille hele spillet, men bare den første tredjedelen kan du gjøre dert gratis. Fordi Diablo hadde en sjenerøs shareware-versjon av spillet, kan du bare spille det, om enn uten valg i karakter og bare den første tredjedelen av spillet tilgjengelig. Lettest er å gå til Github for å laste ned filene, som du deretter drar og slipper inn i nettleservinduet.

Hvis du vil ha det fullstendige spillet – Kan du kjøpe for ca 100 fra GOG her – så er det ingenting som hindrer deg i å dra inn en .mpq-fil og nyte den hele og fulle opplevelsen i Chrome, Safari, Edge eller Firefox.

Les på F7: 6 fordeler ved livestreaming