IEM Katowice arrangeres uten publikum

0
828

«Vær så snill, ikke møt opp!»

Dette opplyses på IEM Katowices hjemmeside for den enorme begivenheten i helgen. – Guvernøren i provinsen Schlesien har bestemt at ingen publikummere skal være til stede på grunn av bekymring for koronaviruset i Polen.

Intel Extreme Masters (IEM) i gang i polske Katowice, en stor e-sportsturnering der verdensstjerner konkurrerer i CS: GO og Starcraft II normalt foran tusenvis av tilskuere på tribunen og noen hundretusen på streamingtjenesten Twitch.

Les: Til helgen skrives historie for David Beckham

I dag er det blant annet tid for ESL-kvartfinale i den kjente Spodek Arena – men resten av helgen vil tribunene være tomme.

Dette etter at guvernøren i den polske provinsen Schlesien, der Katowice holder til, har trukket tilbake IEMs offentlige tillatelse. Avgjørelsen er basert på bekymring for koronaviruset. Det er en rapportert sak om korona i Polen, i Lodz. Dette er imidlertid ikke bekreftet av myndighetene.

«Vennligst ikke kom»
“ESL respekterer beslutningene fra de lokale myndighetene og jobber for tiden for å nå alle billettshavere, gjester og medierombud. Pengene til billettene vil bli refundert. Turneringen blir holdt og sendt som planlagt, men uten publikum på plass. Vi beklager alle fans og spillere oppriktig, «skriver arrangør ESL.

På IEM Katowices hjemmeside er det tent store bannere som ber alle billettshaverne holde seg borte.

Les på Sporten: VM-bronse til Line Flem Høst

«Vær så snill, ikke kom til arenaen i morgen (fredag) eller i helgen!», Skriver IEM.