Taylor Swift med skjegg i ny video

0
1112

Det er helt utrolig når en av verdens aller største stjerner tar på seg skjegg og dress og later som om hun er mann i sin sang «The Man». – Den amerikanske sangstjernen Taylor Swift er kjent for å bytte ut menn i høyt tempo og lage enorme hits på rekke og rad.

Blant de største hittene er «Love Story», «22» og «Shake It Off» som sammen med en rekke andre sanger sørget for at hun i fjor kåret til tiårets artist under American Music Awards, og tronet samtidig toppen av lista over best betalte kjendisene i landet.

Les: Eli Roth skal filmatisere et av verdens mest populære sci-fi-skytespill

Nylig slapp Swift musikkvideoen til låta «The Man», og som tittelen indikerer, er det en mann som sangen dreier seg om. Sangen er en del av Swifts sjuende studioalbum, «Lover», som ble sluppet i august i fjor.

Det som imidlertid har vekket mest oppsikt med den nye musikkvideoen, er at Swift er utkledd som mann.

Les på Sporten: Liverpool har mistet interessen: Hva nå Ousmane Dembele?


Det kan være greit å vite at Taylor Swift ikke bare har laget sangen, men også satt seg i registolen. I videoen kan man se hennes visjon av en mann, han røyker sigar har på dress og slips og sitter på T-banen og sprer beina.

Ifølge BBC har Swift både regissert og produsert musikkvideoen, samtidig som hun sitter på rettighetene. I fjor var Swift i en bitter strid med stjernemanageren Scooter Braun (38), hvor de blant annet kranglet om hvem som har rettighetene til albumene hennes. Swift hevdet også at hun hadde blitt mobbet av Braun.

Taylor Swift skal for øvrig spille i Norge 26. juni.