Til helgen skrives historie for David Beckham

0
1014
Nok snakka opp.

Ingen skal anklage David Beckham for ikke å utnytte kjendisnettverket og skape blest om klubben han har investert i, men når du i to år prater om Messi, Ronaldo og Neymar som drømmespillere til den nye MLS-klubben, da er det ikke sikkert all reklame er god reklame.

Beckhams baby, Inter Miami, kommer ikke fra fotball -og moteikonet ene og alene. En gruppe investorer i Miami har vært beviste på å bruke Beckham som fluepapir på sponsorer, supportere (og de som var tenåringsgjenter på 1990-tallet), når de har satset sine penger på en fotballklubb uten tradisjon.

Les: Endelig åpne øl-kraner på fotballkamper, KRF går i frø

Nå er talene på talkshowene over for Beckham, for denne helgen skal Inter Miami teste det engelske uttrykket: Proof lies in the pudding.

Da venter Los Angeles FC på å sende Beckhams jyplinger tilbake til Miami med en grusom start på klubbhistorien.

Internasjonal presse følger dette egentlig så uinteressante oppgjøret (for oss på andre siden av atlanteren), ikke av faglig interesse, men mer av håpet om å få en saftig vinkling om Prosjekt David Beckham.

Les på Sporten: Goal: United ofrer David de Gea til sommeren

Og prosjektet som har blitt koblet til de store internasjonale stjernene og en topp-manager, hva har det blitt til? Det ble Diego Alonso ved roret, tidligere manager for Pachuca og Monterrey. Når det gjelder spillerne, overlater vi til deg å vurdere. Rekk opp handa de som kjenner igjen noen spillere.

Vi digger deg, Beckham, men vet at du ikke har nubbesjans til å hente fotballstjerner som er villig til å spille sine siste år i Miami for et bunnlag.

Style håret og skjegget, farg øyebrynene og få gutta dine i rosa til å levere fra dag én.

Les: Liverpool kan nå vifte med 500 millioner kroner