Kacey Musgraves synger Willie Nelsons «On The Road Again» under «We’re Texas! fundraiser

0
650

Det var en som virkelig gjorde seg bemerket i den over to timer lange sendingen som du ser nederst i artikkelen, nemlig Kacey Musgraves. Hun har hele seks Grammy og er selv fra Texas.

Hennes versjon av Willie Nelsons «On The Road Again kan best beskrives med et ord. Fantastisk!. – For å minne deg om hvem Kacey Musgraves er, her er en av hennes hit sanger: Butterflies.

Les: «Greven av Monte Cristo» tilbake i ny drakt

Matthew McConaughey’ var programleder for We’re Texas: Giddy Up To Give Back fundraiser i går (21. mars) en innsamlingssending for folk i Texas påvirket av den siste vinterstormen.

Les på Sporten: Ønsker Dayot Upamecano erstatter velkommen

Kacey Musgraves, Post Malone, Miranda Lambert, Kelly Clarkson, Khalid og Don Henley var blant artistene som var med på innsamlingsarrangementet.

Post Malone fremførte også et par covers, inkludert Brad Paisleys «I’m Gonna Miss Her (The Fishing Song)», samt et cover av Sturgill Simpsons «You Can Have The Crown», som opprinnelig dukket opp på Simpsons debutalbum fra 2013. High Top Mountain.

Før Post Malones opptreden, som er den siste forestillingen til innsamlingen, introduserte McConaughey ham som «en venn av meg. En bror.»

Hopp til 1:26:00 for å høre Musgraves ‘Nelson-cover, og hopp til 2:03:00 for å se det Post Malone serverte.

Les på F7: 5G vil ta av i år