Til og med Paris Hilton ble sjokkert

0
936

Hotelarvringen og selverklært sosietetsdame Paris Hilton har opplevd en del ting i sitt liv. – Hun «jobber» nå som modell og kjendis og da må man innimellom komme med historier som skaper overskrifter. Oppdrag utført!

De tilbød seg å lage sexdukker som var akkurat som meg

Les: Vi må vente helt til neste år for den aller siste sesongen av «Killing Eve»

Personlig liker seg de litt mer formfulle enn det Paris Hilton gladelig viser frem. I et intervju forteller hun om noen av de rareste opplevelsene i møtet med mennesker og ideer. Hilton har blitt kontaktet av ivrige investorer som ønsket å lage sexdukker som skulle være så naturtro som over hodet mulig og med modellen selv som promotør i diverse reklamer.

«Et selskap ønsket å lage Paris Hilton-sexdukker som var akkurat som meg,» sa hun til Hot Ones og beskrev ideen som «skummel».

«Men jeg trodde det var det siste jeg ønsket å gjøre. Jeg kunne ikke engang tro at de kom til meg med den forespørselen. Det var ganske skummelt.»

Les på Sporten: «Jeg kom hit for å gi 100%»

Her ønsker Paris Hilton å fortelle sine 14,3 millioner fans på Instagram hun er veldig glad i søte dyr!

En fremmed i hjemmet hennes
Langt fra å være det eneste skremmende øyeblikket i hennes liv så langt, fikk Hilton også en fremmed innbrudd i huset hennes, mens andre engasjerte seg i mindre alvorlig, men fortsatt foruroligende oppførsel.

«En gang jeg gikk inn i huset mitt og husholdersken min den gang hadde ingen erfaring og sa at en fyr som hevdet å være vennen min hadde kommet bort,» sa Hilton. «Han satt på kjøkkenet mitt, som han ventet på meg. Det var veldig skummelt.

«Og en gang fortalte journalister meg at det hadde vært noen som søkte gjennom søpla mi.»