«Luke Skywalker» måtte kommentere denne malerjobben

0
1150

I en galakse langt langt unna (Tyskland) forvandlet Hubert Zitt, professor ved Zweibrücken Universitet anvendt vitenskap sammen med et lite team, Zweibrück Observatorium til en gigantisk R2-D2. – Malerjobben har fått oppmerksomhet over hele verden også fra selveste Luke Skywalker. 

Det finnes ikke en større Star Trek og Start Wars fan enn professor Hubert Zitt og nå har han bevist det en gang for alle.

Sci-fi professoren fullførte prosjektet i september 2018, hjulpet av svigerfar Horst Helle, mestermaler Klaus Ruffing og flere hjelpende studenter, og det har tatt øynene til Star Wars-fans overalt.

Den mest bemerkelsesverdige fan av re-designen var Star Wars-skuespilleren Mark Hamill som tweeted om det, «R2-D2 Observatory Transformed Germans Into Giant Nerds.»

Les: HBO: Har lagt planer for hva som kommer etter Game of Thrones

Det er ikke første gang en slik malerjobb er gjort, Goodsell Observatory ved Carleton College i Minnesota ble også forvandlet til en R2-D2 tilbake i 2010.

Dr. Hubert Zitt er allerede kjent Star Wars- og Star Trek-kompetanse, det er elektroteknologi han er utdannet som. Han tok doktorgrad fra Saarlands universitet innen systemteori for elektroteknologi og er nå en professor i feltet ved Universitetet for Anvendt Vitenskap, Kaiserslautern, Zweibrücken.

Når han ikke underviser i elektroteknologi, sprer han informasjon om sin favoritt sci-fi popkultur.

Les på F7: Utrolig rare vintage reklamer for sexy videospill

Han fikk verdensomspennende anerkjennelse som Global Top Speaker for sine forelesninger om Star Trek. Den første annonserte var en «Christmas lecture» hvor han presenterte emnet i en unik stil som folk ikke kunne få nok av. I 2005 tok han foredrag på veien til andre byer ved andre universiteter og konvensjoner som FedCon, Europas største science fiction-konvensjon.

Les: Supernatural gir seg etter 15 år

Zitt fikk så mye anerkjennelse i sitt felt at han skrev forordet til boken ‘Star Trek in Germany’ sammen med sønnen til Star Trek skaper Gene Roddenberry i 2008. I høstsemesteret samme år ble professoren foreleser ved The Incarnate Word University i San Antonio, Texas med tema ‘The Star Trek Physics.’

Les på Sporten: John Arne Riise: Slutt etter bare 3 måneder