Megastjerne krasjer Lamborghini til 2,8 millioner

0
942
Pierre-Emerick Aubameyang

Arsenal-stjerne Pierre-Emerick Aubameyang er en av verdens raskeste fotballspillere, det er helt klart naturlig at han også har en rask bil. Hans sølvglitrende Lamborghini har gitt angriperen fartsbøter, det kommer trolig ikke til å skje i fremtiden.

En hektisk uke

Fredag ​​satt Pierre-Emerick Aubameyang i sin potente sølvglitrende Lamborghini på vei hjem fra trening da ting gikk galt. Et vitne forteller imidlertid til The Sun at det ikke akkurat var en høyhastighetsulykke som skjedde på motorveien ved Potters Bar, Hertfordshire.

«Det var rushtid, så bilene kjørte ikke fort»

Onsdag ble han utnevnt til ny Arsenal-kaptein i stedet for den utfryste Granite Xhaka, noe som selvsagt skapte litt debatt.

Les på Sporten: Unai Emery «Vi trenger en spiller som Granit Xhaka»

Pierre-Emerick Aubameyang har tidligere vært involvert i saker der valgene hans er blitt stilt spørsmål, for eksempel: da han gikk i krig med Dortmund-ledelsen rundt Arsenal-skiftet. Han ble brakt til London for i underkant av en halv milliard ved den anledningen. Bruk av «Batman» maske og konfrontere det mektige tyske fotballforbundet.

Arsenal-fansen bekymrer seg om kontraktssituasjonen hans, med en avtale som gjelder frem til 2021.

Les: Siste sesong av Vikings kommer i desember

Lørdag: Den raske løperen fra Gabon kom heller ikke godt igang som kaptein for The Gunners, da de tapte 2-0 til Leicester, som nå er nummer to i Premier League.

Les på Sporten: Arsenal trenger ikke å gjøre samme feil som United