Ny streaming-tjeneste «Peacock» lager reboot av Battlestar Galactica

0
806

NBC har begynt å ta papiret av sin nye streamingtjeneste, Peacock, og det er noen høyt profilerte show som får «Reboot»-behandlingen.  – Peacock som lanseres i USA i april har forøvrig ikke et spesielt overraskende navn i og med at det har vært logoen til NBC bestandig. 

De to som vekket vår oppmerksomhet var «Saved By The Bell» og «Battlestar Galactica».

I Saved By the Bell er ganske kjeftedroppende. Zack, fra det opprinnelige showet, nå guvernøren i California (jepp) og han har stengt for mange skoler for folk med lav inntekt.

For å gjøre endringer bestemmer han seg for å sende elever derfra til de rikere skolene. Vis noe morsomhet om forskjellen hos elevene, i det som skal kalles Saved By The Bell: The New Class System.

Den andre «Rebooten» er heller mer lovende. The Hollywood Reporter skriver at skaperen bak Mr. Robot og Homecoming, Sam Esmail, er i full gang med å utvikle en oppdatert utgave av serien, som tar inspirasjon fra Ron Moores 2004-utgave, snarere enn den originale serien fra 1978.

Peacock vil også få en rekke klassiske show, inkludert The Office, og det er opplyst at Michael Schur skal lage noe etter The Good Place.