Ronaldo prøvde seg på modellskjønnhet: «Jeg ga han ingen sjanse»

0
1334

Cristiano Ronaldo har scoret mange mål, og han har vanligvis ikke problemer med å score utenfor banen også, men da han prøvde seg på den russiske modellen Viktoria Odintcova gikk det ikke så bra. 

Vi kan skjønne hans fasenasjon og ville helt sikkert ikke sagt nei takk selv om hun fremstår som fullstendig gal.  – Enhver som henger ut av et vindu i verdens høyeste bygning trenger hjelp. (gjelder også Tom Cruise)

Den meget populære modellen  har ved hjelp av stund i kategori daredevil og bilder som ikke overlater så mye til fantasien fått over fem millioner følgere på Instagram.

Cristiano Ronaldo sendte en personlig melding via kontoen og håpet nok på et annet resultat enn han fikk.

Les: Det blir en ny sesong av «Exit»

På russisk TV ble Viktoria Odintcova spurt om Cristiano Ronaldo noen gang hadde likt noen av bildene hennes.

«Det skjedde. Han har til og med skrevet til meg»

Han skrev: ‘Hei, hvordan går det?

Som enhver annen «mann i gata» som forsøker å ta kontakt ble den portugisiske superstjernen avvist. – Meldingen ble slettet uten bevis.

«Selvfølgelig ga jeg ham ikke en sjanse, kom igjen. Jeg kjenner noen andre jenter han har skrevet til, så det forsto jeg med en gang»

Mens Cristiano Ronaldo umiddelbart ble silt ut, har Formel 1 verdensmester Lewis Hamilton kommet seg gjennom den strenge utvelgelsesprosessen. Verdensmesteren har til og med parkert nummeret sitt på modellens telefon.

«Den mest kjente personen i telefonboken min er Lewis Hamilton, siste gang han skrev til meg var 15. november for å ønske meg gratulerer med dagen».

Hun benekter imidlertid at de to skal ha noe annet enn et vennskapelig forhold.

Les på Sporten: Agent Mino Raiola sin pengegriskhet kan ødelegge Haaland overgang

For tre år ble hun «verdensberømt» ved å henge fritt fra en skyskraper i Dubai. Bare holdt av en assistent mens hun lente seg tilbake på en avsats med mulighet for et utrolig høyt fall.