Se trailer: The Mandalorian kommer til å dra Star Wars fans til Disney +

0
1310

Der er mange som har lurt på hvorfor vi ikke har fått annet enn tegneserier fra Start Wars universet, men det har Disney som kjøpte Start Wars universet for noen år siden tenkt å bøte på. – I forbindelse med lansering av deres streamingtjeneste Disney + 12 november i USA har de også premiere på serien «The Mandalorian».

Handlingen i The Mandalorian foregår etter Imperiets fall og før fremveksten av «First Order» vi følger en ensom revolvermann i de ytre delene av galaksen.

Det er som du sikkert ser av traileren under en storsatsning det dreier seg om, men det må det også være hvis Disney med sin strømmesatsning skal kunne stille opp i konkurransen med HBO, Netflix og Hulu (som de eier store deler av). På rollelisten finner du Pedro Pascal, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog og Taika Waititi.

Les: Elever prøvekaniner for uferdig makkverk

Slik det ser ut fra traileren blir det ikke mye lyssabler å se, med andre ord en annerledes Star Wars fortelling. – The Mandalorian handler om dusørjakt i galaksens ytterste grenseområder.

Les på Sporten: Aurelio De Laurentiis tilbød Inter en halv milliard og fet årslønn til Icardi

Men selv om serien handler om Mandalorian-rasen, så betyr det ikke at den mest kjente Mandalorian, Boba Fett, dukker opp. Regissør og «showrunner» Jon Favreau har bekreftet i et intervju med Good Morning America, at det betydde mye for ham at vi har med et helt nytt cast å gjøre, derfor bør man ikke forvente å se noen kjente ansikter overhodet.

«Boba Fett is not, they’re all new original characters. There’s a thirty year stretch of story time that hasn’t been explored at all except in the extended universe.»

Her litt kost for deg som savner lyssabel dueller.