«Shaun of the Dead» ikoniske scene er coronaoppdatert

0
744

Simon Pegg og Nick Frost gir Shaun of the Dead- sin ikoniske scene «so what is the Plan?» en Coronavirus-oppdatering. – Selvsagt for å få folk til å holde seg inne.

Med panikkjøp, nedleggelse av skolen og kontinuerlige dårlige nyheter, er det ikke urettferdig å si at det innimellom føles som om vi levver i begynnelsen av en katastrofefilm.

Heldigvis er Simon Pegg og Nick Frost her for å forsikre deg om at vi er et stykke unna apokalypsen ennå.

So, what’s the plan?

Shaun of the Dead-duoen har gjenskapt den ikoniske scenen fra filmen, for å hjelpe deg å vite hva du skal gjøre i disse tider med selvisolasjon, samt bare la oss lette på smilebåndet.

Akkurat som originalen fra 2004, starter klippet «Så hva er planen?», Bortsett fra denne gangen kommuniserer paret via telefonen fordi sosial distansering er viktig.

Les: Nytt Spyro-spill i produksjon

Pegg svarer: “Ring mamma, pass på at hun har det bra. Hvis Philip har blitt smittet, følg NHS-retningslinjene til punkt og prikke. ”

Før du legger til: “Ikke gå til Winchester. Puben er ute … Hvis du kan være hjemme, ta en kopp te og vent til alt dette blåser over.

«Fremfor alt, ikke vær en «twat» om ting. Vi er alle sammen om dette. Ikke vær egoistisk, pass på hverandre og ring noen hvis du tror de kan være ensomme. ”

Hvis vi ikke har noen annen grunn, foreslår vi at du ser på videoen for noen topp zombie lyd-effekter, takket være Frost.

Les på F7: Japan har 70 milliarder grunner til ikke å utsette OL