Strømmetjeneste fjerner kvinner

0
961

Når vi ser hva et Iransk utgave av Spotify holder på med skjønner man i det absurde for idiotisk det er med prestestyre i et land. – Vi her hjemme har fortsatt en del idiotiske regler på grunn av hva som er viktige for de aller helligste av oss. Det er ikke så mange år siden det var ulovlig å danse på påskeaften i Norge. 

Iran som ligger langt etter oss når det gjelder likestilling, men de er ikke like ille som for eksempel Saudi Arabia. – Noen ganger kommer det latterlige resultater en en gammeldags og forskrudd politikk.

Les: Biff Tannen er inspirert av Donald Trump

For drøyt en uke siden fikk kvinner endelig begynne å dra på fotballkamp i Iran, men landet ligger stadig langt etter i likestillingsspørsmål.

Den Iranske strømmetjenesten Melovaz som på sin side sensurerer et stort antall albumomslag og har Photoshopet ut kvinner fra bildene til tross for at de selv synger sangen. – Det er visst innafor.

Les på Sporten: Den britiske sprinteren Mark Cavendish bytter lag

I visse tilfeller blir det nesten komisk når Lana Del Rey ikke vises på sitt eget cover mens Jack Nicholsons barnebarn Duke får være igjen, eller når kun hatten til Lady Gaga vises på Joanne-omslaget.