Superhelt Ryan Reynolds utlover dusør for retur av bamse

0
677
Slik ser bamsen ut: Foto Mara Soriano

Med så mange elendige nyheter om dagen er det godt når noen utviser godhet, til tross for at det er en tåpelig sak. – En av Hollywoods aller største stjerner har engasjert seg i «bamseforsvinningssak» i sin hjemby.

Ryan Reynolds. Han vender oppmerksomheten mot Vancouver, Canada, der han vokste opp, for å gi en hjelpende hånd til en fremmed som hadde en ryggsekk, med en veldig personlig gjenstand.

Les: Cristiano Ronaldo tjener 10 millioner hver gang han poster på Instagram

Den 28 år gamle kanadiske Mara Soriano skulle flytte. Under flyttingen mens lastebilen måtte losses, ble en ryggsekk stjålet. I ryggsekken lå blant annet passet hennes, personlige dokumenter og en iPad. Selv om disse tingene har en viss verdi, er det faktisk en annen gjenstand som er mye viktigere.

I vesken var det også en Build-a-Bear bamse, som kvinnen hadde laget med morens stemme i.

Moren døde i fjor, og bamsen er derfor av stor betydning for Mara. Derfor vil hun virkelig ha det tilbake.

«Jeg bryr meg ikke om elektronikk. Jeg vil bare ha bamsen min tilbake», sier hun.

Ryan Reynolds har faktisk snappet opp den triste historien og bare delt innlegget om den savnede bamsen på Twitter-profilen sin, og han har tilbudt en dusør på 5000 dollar.

«Vancouver: 5000 dollar til den som returnerer bamsen til Mara. Ingen spørsmål. Jeg tror vi alle vil at denne bamsen skal komme hjem igjen»

Les på Sporten: Jürgen Klopp nektes å hente en utfordrer til Roberto Firmino