Tamagotchi er er tilbake, igjen

0
1389
Tamagotchi kommer i flere nydelige farger

90-tallet var fullt av latterlige og strålende gadgets. Alt fra de små klebrig alien babyene som vokste opp i bøtter. Furbies, som vi var halvt overbevist om og skulle komme til live om natten på samme måte som Gremlins. – Og det ene leketøyet som hersket om dem alle: Tamagotchi.

Og nå er det tilbake, igjen.

Etter at en ny versjon ble gitt ut i 2017 for å markere 20 års jubileum har japanske spillfirma Bandai nå annonsert et enda bredere utvalg i sin sommer 2019 versjon.

Les: Kostymedramaet «Gentleman Jack» fortsetter

Den originale versjonen finner du på Amazon for en ganske rimelig pris – du må sannsynlig å betale ca 200 kroner for litt nostalgi. Hvis du har lyst på en av de nye versjonene, koster det mer 59,99 dollar. – Har forøvrig ikke sett at norske butikker har forhåndsalg, men vi krysser fingrene for at noen tar det inn.

Les: Det blir ikke Ajax på Martin Ødegaard

Du får mer for pengene dine, ikke mer svart og hvitt skjerm med store pixler, å nei – det er i full technicolor. Du kan også koble deg til venner, gå på «playdates» eller til og med bli gift. – (Treffer du noen i Tamagotchi og dere gifter dere er dere dømt til å lykkes)

Og hvis du er for opptatt med å gjøre det, du vet, jobben din eller noe, kan du også sjekke din lille venn til et Tamagotchi-hotell i ti timer, noe som betyr at du kan fortsette med ditt egentlige voksenansvar. Hvis du må, uansett.

Les på F7: Hørte en lavfrekvent lyd ingen skjønte hva var, før nå