«Game of Thrones whiskey» også en gigant suksess

0
958

Det kan nesten virke som om noen har tenkt, Game of Thrones whiskey med det klingende navnet White Walker ( naturlig nok en Johnnie Walker) ble en så stor suksess at det vises på bunnlinjen selv til et så stort selskap som Diageo. 

Diageo, selskapet bak merker som Johnnie Walker, Gordons og Captain Morgan la nettopp frem sine resultater som viste at nettoomsetningen økte 5,8% sist år (frem til 30. juni 2019), og at Game of Thrones var delvis ansvarlig.

«Johnnie Walker, økte sin nettoomsetning med 7%, og tjente på den vellykkede lanseringen av ‘White Walker av Johnnie Walker’ inspirert av TV-serien Game of Thrones,» melder Diageo i en pressemelding.

Les: 69 tips og råd for enda bedre sommersex

Viser at drinken var litt mer spenstig etter hvert enn de faktiske «White Walkers» .

Er det slik at folk lar seg lokke til å kjøpe noe på grunn av et tv show. I noen tilfeller når linken er så opplagt både med image og navn er som tilfellet er med Johnny Walker virker det som en kule.  Massive 1.620 mennesker har anmeldt drikken på Amazon, og gir den i gjennomsnitt på 4,5 stjerner, noe som ikke er så verst.

Én anmelder beskrev det slik “som å røyke en sigar med en munnfull jod, men på en hyggelig måte.” Sannsynligvis ikke en til å sette på flasken, men kan bli verre som en-stjerners anmeldelse skriver “min partner har kastet opp i timevis etter bare 100 ml ”.

Men så kalte en annen det “muligens tidenes største miks” og da den full pott med stjerner.

Les på Sporten: Frank Lampard varsler at de selvopptatte stjernenes tid er over hos Chelsea